Άρης: Οριστικά νοκ άουτ ο Λούμορ από το ματς με την ΑΕΚ

Εκτός μάχης για τον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (31/10, 19.30) τέθηκε ο Λούμορ, που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Άρης: Οριστικά νοκ άουτ ο Λούμορ από το ματς με την ΑΕΚ

Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει οριστικά στις υπηρεσίες του Λούμορ Αγεκπμενιένου για το εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (31/10, 19.30).

Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με τον «Δικέφαλο». Το Σάββατο (30/10) ολοκληρώνεται η προετοιμασία στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και εν συνεχεία θα γνωστοποιηθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κιτρίνων» αναφέρει:

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Α.Ε.Κ. (31/10, 19:30), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα στο Ο.Α.Κ.Α. (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, rondo game, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδι μετάβασης) με τον Λούμορ Αγκμπενιένου να κάνει θεραπεία και ατομικό.