ΑΕΚ: Υπερέβη τις 20.000 εισιτήρια η προπώληση του Κυριακάτικου (31/10) αγώνα με τον Άρη!

Πάνω από 20.000 φίλοι της ΑΕΚ έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου για τον αγώνα της Κυριακής (31/10) με τον Άρη για την 8η αγωνιστική της Super League!

ΑΕΚ: Υπερέβη τις 20.000 εισιτήρια η προπώληση του Κυριακάτικου (31/10) αγώνα με τον Άρη!

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ που με γοργούς ρυθμούς κλείνουν την θέση τους για τον αγώνα της Κυριακής (31/10) με τον Άρη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

O ενθουσιασμός είναι μεγάλος στο κοινό της «Ένωσης» η οποία προέρχεται από δύο νίκες, απ' όταν ανέλαβε ο Αργύρης Γιαννίκης την τεχνική της ηγεσία, μ' αποτέλεσμα να είναι στον πόντο από την κορυφή και τον Ολυμπιακό.

Όπως έγινε γνωστό και με βάση τα τωρινά δεδομένα περισσότεροι από 20.000 φίλαθλοι έχουν κλείσει θέση στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς.

Υπάρχει ήδη sold out στις Θύρες 3, 7, 11 και μένουν ελάχιστα εισιτήρια για όσους προλάβουν στην 9.

Με τη σειρά του, ο τεχνικός της Ένωσης, Αργύρης Γιαννίκης μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV στάθηκε ιδιαίτερα στη στήριξη των φιλάθλων της ομάδας και στην έντονη παρουσία τους στο εκτός έδρας ματς με τον Βόλο:

«Εννοείται ότι είναι πολύ σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι αναμένεται πολύς κόσμος την Κυριακή (31/10) στο ΟΑΚΑ. Η στήριξη που είχαμε στον Βόλο από τους φιλάθλους μας και πριν και κατά τη διάρκεια του ματς ήταν κάτι το καταπληκτικό».