Super League: Αποκλεισμός 15 ημερών στον Αμπασκάλ

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League τιμώρησε τον προπονητή του Βόλου, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, με αποκλεισμό 15 ημερών από τα γήπεδα. Χάνει τα ματς με τον Ιωνικό στη Νεάπολη (1/11) και με τον Άρη στο Βόλο (7/11)

Super League: Αποκλεισμός 15 ημερών στον Αμπασκάλ

Χωρίς τον προπονητή του στον πάγκο θα δώσει ο Βόλος τα επόμενα δύο παιχνίδια του στο πρωτάθλημα της Super League. Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας τιμώρησε τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ με απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για 15 ημέρες και πρόστιμο 5.000 ευρώ, για τη συμπεριφορά του στο ματς της περασμένης Κυριακής (24/10) με την ΑΕΚ.

Ως εκ τούτου και με βάση την απόφαση αυτή, ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει δικαίωμα να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του στα επερχόμενα παιχνίδια με τον Ιωνικό στη Νεάπολη (1/11) και με τον Άρη στο Βόλο (7/11).

Η θεσσαλική ΠΑΕ τιμωρήθηκε παράλληλα με πρόστιμο 6.500 ευρώ, ενώ χρηματική ποινή 7.000 ευρώ επιβλήθηκε στον Ατρόμητο (για τον αγώνα με τον Ιωνικό) και 2.000 ευρώ στον ΟΦΗ (για την αναμέτρηση με τη Λαμία). Αντίθετα, απαλλάχθηκε της κατηγορίας που αντιμετώπιζε ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός.