Άρης: Με το βλέμμα στην ΑΕΚ

Με το μυαλό στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ προετοιμάζεται ο Άρης και με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί.

Άρης: Με το βλέμμα στην ΑΕΚ

Μετά τις νίκες με Λαμία και Παναιτωλικό στον Άρη θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες τους και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Οι Θεσσαλονικείς έχουν μπροστά τους τον κυριακάτικο αγώνα με την Ένωση, στο ΟΑΚΑ και οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο τους σερί.

Βέβαια τα πράγματα για την ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι πολύ πιο δύσκολα, αφού θα κληθεί να παίξει εκτός έδρας απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, η οποία και αυτή την περίοδο βρίσκεται σε καλό φεγγάρι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

“Πρωινή ήταν η προπόνηση της 28ης Οκτωβρίου για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Α.Ε.Κ. στο Ολυμπιακό Στάδιο (31/10, 19:30), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Ενεργοποίηση, παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδι τακτικής είχε το σημερινό πρόγραμμα με τον Λούμορ Αγκμπενιένου να συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας. Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο»"