Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο Γκάρι Ροντρίγκες, τι ισχύει για Παναιτωλικό

Ο Γκάρι Ροντρίγκες όπως αναμενόταν μπήκε στην προπόνηση του Ολυμπιακού και μάλιστα αισθάνεται πολύ καλά το πόδι του. Πότε θα αποφασίσει ο Πέδρο Μαρτίνς για το Αγρίνιο.

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο Γκάρι Ροντρίγκες, τι ισχύει για Παναιτωλικό

Ευχάριστα νέα προέκυψαν από τη σημερινή (28/10) προπόνηση του Ολυμπιακού. Όπως έχει γράψει το "ΦΩΣ" στο σημερινό του φύλλο ο Γκάρι Ροντρίγκες αναμενόταν να δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Αφρικανός εξτρέμ αισθανόταν τις προηγούμενες ημέρες πολύ καλύτερα το πόδι του, δεν πονούσε, ενώ το ευχάριστο είναι πως και η μαγνητική ήταν καθαρή και δεν έδειξε να έχει υποστεί θλάση.

Πράγματι ο Γκάρι προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της Πέμπτης (28/10) και επί της ουσίας έχει τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Πορτογάλος προπονητής, ωστόσο, δεν θα βιαστεί να πάρει την απόφαση για το ματς στο Αγρίνιο. Ναι μεν ο παίκτης επιμένει ότι είναι καλά και ότι θέλει να παίξει, αλλά θα περιμένει και την προπόνηση της Παρασκευής για να τον δει. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί στο Αγρίνιο, αλλά το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο δεν θα πάρουν ρίσκο.

Είναι θετικό ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι καλά και αυτό φάνηκε στην προπόνηση της Πέμπτης. Εάν μιλούσαμε με πιθανότητες για τη συμμετοχή του στο Αγρίνιο τότε αυτές θα ήταν 50-50 μετά τη σημερινή προπόνηση. Ξεκάθαρη εικόνα θα έχουμε την Παρασκευή, αλλά ο Γκάρι θέλει σαν τρελός να παίξει με τον Παναιτωλικό.