Άρωμα... Ευρώπης με Γκενκ

Ο Πέδρο Μαρτίνς το Σάββατο (16.00, Novasports 1) κόντρα στην ομάδα του Νίκου Καρέλη σκοπεύει να δώσει φανέλα βασικού σε αυτούς που έχει στο μυαλό του τη δεδομένη στιγμή ως ενδεκαδάτους.

Άρωμα... Ευρώπης με Γκενκ

Και τώρα... Γκενκ. Ο Ολυμπιακός μετά την περιπλάνησή του κόντρα σε μικρομεσαίες ομάδες του βελγικού πρωταθλήματος, ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσει ένα κλαμπ που θα είναι υποψήφια αντίπαλός του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, σε περίπτωση που και οι δύο ξεπεράσουν το καλοκαιρινό εμπόδιο των προκριματικών της διοργάνωσης.

Στις 16.00 η ομάδα του Νίκου Καρέλη φιλοξενεί τους “ερυθρόλευκους” και σίγουρα το αυριανό φιλικό είναι το πιο δύσκολο εώς τώρα που έχουν δώσει εδώ και 35 μέρες που έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει τη δυνατότητα να αποκαλύψει σε σημαντικό βαθμό τις σκέψεις του ενόψει των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι δοκιμές που έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν συγκεκριμένες: Ομάρ και Τσιμίκας στα δύο άκρα της άμυνας, οι δύο παίκτες που δείχνουν σε όλη την προετοιμασία ότι έχουν το σαφέστατο προβάδισμα. Για το κέντρο της άμυνας είναι οι Βούκοβιτς και Σισέ. Στα χαφ ο Μπουχαλάκης με τον Καμαρά αναμένεται να αποτελέσουν το δίδυμο στη μεσαία γραμμή. Μπροστά τους στον κλασικό ελεύθερο ρόλο ο Φορτούνης και στα δύο “φτερά” της επίθεσης οι Χριστοδουλόπουλος και Φετφατζίδης.

Όσο για την κορυφή της επίθεσης; Οι συστάσεις περιττεύουν: Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο θα είναι ο βασικός φορ των Πειραιωτών στο πολύ δυνατό φιλικό με την Γκενκ.

Αυτοί είναι πάνω – κάτω και οι παίκτες που έχουν το προβάδισμα, σε περίπτωση που αύριο αντί για φιλικό με την Γκενκ, ο Ολυμπιακός είχε κάποιο επίσημο παιχνίδι.