Ολυμπιακός: Ο Βρουσάι πάντα κάτι δείχνει όταν μπαίνει αλλαγή

Ο Μάριος Βρουσάι μπορεί να είναι ίσως από τους πιο αδικημένους εξτρέμ του Ολυμπιακού, αφού όποτε τον χρησιμοποιεί ο Μαρτίνς πάντα κάτι δείχνει.

Ολυμπιακός: Ο Βρουσάι πάντα κάτι δείχνει όταν μπαίνει αλλαγή

Για τους εξτρέμ του Ολυμπιακού γίνεται μεγάλη κουβέντα από την αρχή της σεζόν. Υπάρχει ένας προβληματισμός για την αγωνιστική κατάσταση των Λόπες, Ονιεκούρου, οι οποίοι δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Περισσότερο βέβαια για τον Νιγηριανό, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής που ανήκει στους Πειραιώτες.

Και επειδή πρόκειται για δύο μεταγραφικά αποκτήματα είναι λογικό να τραβούν τα βλέμματα και να προκαλούν προβληματισμούς. Από την άλλη, όμως, ένα δικό του παιδί είναι αυτό που δείχνει συνεχώς πράγματα αν και χρησιμοποιείται ελάχιστα.

Ο λόγος για τον Μάριο Βρουσάι, ο οποίος με τον ΠΑΟΚ έπαιξε μόλις 7 λεπτά. Κι όμως σε αυτό το διάστημα ο μικρός κατάφερε να φανεί στο γήπεδο. Δεν κρύφτηκε, πήρε μπάλες και είχε αρκετές σωστές ενέργειες. Σε πολύ λίγα λεπτά έκανε αισθητή την παρουσία του κάτι που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά. Όποτε περνάει στο γήπεδο ως αλλαγή φαίνεται όσο κι αν παίξει.

Και μέχρι στιγμής φέτος ο Μαρτίνς τον βάζει αλλαγή. Στα ματς του ομίλου έχει παίξει για 9 λεπτά με την Αντβέρπ και ένα λεπτό με τη Φενέρμπαχτσε. Στο πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί για 13 λεπτά με τη Λαμία, για 14' με τον Απόλλωνα Σμύρνης και 32' με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μαρτίνς στη συνέχεια έφερε πιο μπροστά τον Λόπες, αλλά είναι αλήθεια πως ο Βρουσάι όποτε αγωνίζεται φροντίζει να δείχνει πως αξίζει κάτι παραπάνω.