Εκδικάστηκε η έφεση του Παναθηναϊκού

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ εκδίκασε την έφεση της  ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την οποία ζητάει την ανατροπή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

Εκδικάστηκε η έφεση του Παναθηναϊκού

Εκδικάστηκε από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση που άσκησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να ανατρέψει την ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και το πρόστιμο των 70.000 ευρώ που της επιβλήθηκε πρωτοδίκως για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Στην εκδίκαση της υπόθεσης οι δικηγόροι του Παναθηναϊκού στάθηκαν σε τρία σημεία.

Το ένα έχει να κάνει με το ότι τα γεγονότα συνέβησαν έξω από τον εν γένει χώρο του γηπέδου και η ΠΑΕ δεν έχει ευθύνη γι' αυτά. Εκείνο που αμφισβητούν οι "πράσινοι" είναι ο χώρος ευθύνης τους.

Επίσης το βίντεο που εξετάστηκε από το πρωτοβάθμιο όργανο και τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός αφορά άλλο γεγονός το οποίο δεν έχει περιληφθεί στη δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα. Το συγκεκριμένο βίντεο προβάλει πράξεις που δεν αναφέρονται στο κατηγορητήριο.

Ακόμη η ημερομηνία που υπάρχει στο βίντεο με το οποίο τιμωρήθηκαν οι "πράσινοι" έχει άλλη ημερομηνία από αυτήν που διεξήχθη ο αγώνας. Έτσι ο Παναθηναϊκός ζήτησε την απαλλαγή του ή την επιβολή του κατώτερου προστίμου και η απόφαση θα εκδοθεί άμεσα.