Φιλική ισοπαλία για ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία

Πολλές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα από Γιάννη Πετράκη και Μπάμπη Τεννέ στο φιλικό 2-2 του Καρπενησίου.

Φιλική ισοπαλία για ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία

Πρώτης τάξεως ευκαιρία για δοκιμές επί... τάπητος είχαν την Παρασκευή (20/7) ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, και ο συνάδελφός του στον πάγκο της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, στο ισόπαλο 2-2 των δύο ομάδων σε φιλικό προετοιμασίας που έδωσαν στο Καρεπενήσι.

Η ομάδα της Φθιώτιδας άνοιξε το σκορ στο 14' με τον Βασιλαντωνόπουλο και το έκλεισε στο 90' με τον Ασίγκμπα, ενώ ενδιάμεσα οι Γιαννιώτες είχαν βρει δίχτυα με τους Βιδάλ στο 51' και Κόντε στο 67'.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Σκόνδρας, Γώγος, Μπουκουβαλας, Κακουμπά, Ντόλοβατς, Καστρο, Νικολιάς, Λιασος, Γιακος, Λουκίνας. Στο β' έπαιξαν και οι: Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημοπουλος, Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι, Βιδάλ, Κούζικ, Σιόντης, Λίλα, Κόντε, Ξύδας.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας (46’ Σαράνοβ), Αντέτζο (83’ Βάντερσον), Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης (46’ Πλιάτσικας), Βάντερσον (46’ Παπαργυρίου), Μπουλούλης (68’ Τζανουλίνος), Δημούτσος (46’ Μπλάζιτς), Καραγκούνης (46’ Επστάιν), Τσούκαλος (72’ Κωστίκας), Μπούτνικ (79’ Λαμπρόπουλος).