Ολυμπιακός: Εκπαιδευτικό σεμινάριο του Μαρτίνς στους προπονητές της Ακαδημίας

Οι προπονητές της Ακαδημίας είχαν την ευκαιρία την Τρίτη (26/10) να πληροφορηθούν από τον Πέδρο Μαρτίνς διάφορα θέματα που αφορούν το μοντέλο προπόνησης και της προετοιμασίας σε μία ομάδα που κάνει κάθε χρόνο πρωταθλητισμό.

Ολυμπιακός: Εκπαιδευτικό σεμινάριο του Μαρτίνς στους προπονητές της Ακαδημίας

Οι επαφές ανάμεσα στην πρώτη ομάδα με την Ακαδημία είναι σε καθημερινή βάση. Ο Πέδρο Μαρτίνς πάντοτε είναι σε ανοικτή γραμμή με τους προπονητές των «μικρών» ή με τον Ιμπαγάσα που ηγείται στον Ολυμπιακό Β’.

Ωστόσο, την Τρίτη (26/10) η συνεργασία των δύο πλευρών πήγε ένα βήμα παρακάτω. Ο Μαρτίνς έκανε εκπαιδευτικό σεμινάριο στους προπονητές της Ακαδημίας, αλλά και στους προπονητές φυσικής κατάστασης και τερματοφυλάκων.

Ο σκοπός φυσικά ήταν να τους περιγράψει όλα όσα έχουν να κάνουν με το μοντέλο προπόνησης και προετοιμασίας που ακολουθείται σε εβδομαδιαίο κύκλο στην πρώτη ομάδα και γενικότερα για τη φιλοσοφία του πάνω στο μοντέλο του παιχνιδιού.

Ήταν ένας γόνιμος διάλογος με στόχο φυσικά να πληροφορηθούν οι προπονητές των Ακαδημιών με πάσα λεπτομέρεια για θέματα ουσίας και καθημερινότητας σε μία ομάδα που κάθε χρόνο έχει ως στόχο την κατάκτηση του νταμπλ και την υπέρβαση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.