Πιστεύει και στηρίζει τον Μάνο

Η ατυχία του 23χρονου φορ και η πίστη που του δείχνει ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος χειρίζεται καλά την συγκεκριμένη περίπτωση.

Πιστεύει και στηρίζει τον Μάνο

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει μπει πολύ καλά στην προετοιμασία είναι ο Δημήτρης Μάνος. Προέρχεται από μία πολύ καλή χρονιά στη δεύτερη κατηγορία με τη φανέλα του ΟΦΗ και πατάει γερά στα πόδια του. Από την πρώτη μέρα έδειξε ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό επιθετικό, ένα παιδί που έχει ταλέντο και προοπτική.

Ο Μάνος έχει κερδίσει και τον Μαρτίνς στις προπονήσεις της ομάδας του Πειραιά και η προοπτική να πάει δανεικός στην πρώην ομάδα του έχει απομακρυνθεί. Ο 23χρονος επιθετικός, ωστόσο έχει ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο σε σχέση με τον Γκερέρο. Ο Ισπανός μοιάζει σαν να έχει το… κοκαλάκι της νυχτερίδας σε συνδυασμό πάντα με την ικανότητα του.

Από την άλλη στον Μάνο δεν έχουν βγει οι φάσεις. Στο πρώτο φιλικό κιόλας που είχε γίνει στην Αυστρία θα μπορούσε να έχει σκοράρει τουλάχιστον τρεις φορές. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, ενώ σε όλα τα ματς που έπαιξε ήταν μέσα στις φάσεις. Ευκαιρίες έχει, αλλά το γκολ δεν του έχει βγει. Αυτό μπορεί και να τον αγχώσει γι’ αυτό και ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει από κοντά επιχειρώντας να διατηρήσει τη ψυχολογία του ψηλά και όχι να τον πάρει από κάτω.