Οι τέσσερις επιθετικοί και ο Χασάν

Τι γίνεται με τον Αιγύπτιο που αρέσει στον Μαρτίνς και με τους φορ που έχει στη διάθεση του στο Βέλγιο.

Οι τέσσερις επιθετικοί και ο Χασάν

Στάση αναμονής τηρεί ο Ολυμπιακός για το θέμα του Αχμέντ Χασάν. Με τους «ερυθρόλευκους» να μην κρύβουν ότι ο Αιγύπτιος επιθετικός βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής. Σαφώς και αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα δεν είναι ο χαφ, αλλά στο μεγάλο λιμάνι είναι υποχρεωμένοι να δουλεύουν όλες τις θέσεις.

Η υπόθεση του μπορεί να μοιάζει στάσιμη, αλλά από την άλλη υπάρχει αισιοδοξία ότι θα έχει αίσιο τέλος. Βέβαια για να είμαστε και σωστοί στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή βρίσκονται τέσσερις επιθετικοί. Θα πρέπει πρώτα να ανοίξει χώρος στην επίθεση των Πειραιωτών και στη συνέχεια να γίνει προσθήκη.

Τζούρτζεβιτς, Γκερέρο, Μάνος και Ανσαριφάρντ είναι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό και συμμετέχουν στην προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά.

Ο Σέρβος επιθετικός μόνο με θαύμα θα μείνει στην ομάδα. Όπως και να το πάρει κανείς δεν μπορεί να βρει θέση στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Επίσης θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το θέμα με τον Καρίμ για τον οποίο φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού.

Ο Γκερέρο μέχρι τώρα βγαίνει στον Ολυμπιακό, έχει σκοράρει σε όλα τα φιλικά και τα πάντα του πηγαίνουν καλά. Ο Μάνος έχει βγάλει καλό πρόσωπο στις προπονήσεις της ομάδας του Πειραιά και η απόφαση που υπάρχει είναι ότι θα μείνει στο ρόστερ. Επομένως θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το… τοπίο με Τζούρτζεβιτς και Καρίμ για να δούμε τι γίνεται και με τον Οτζίτζα.