ΠΑΟΚ: Χάνει Σίντκλεϊ και Μιτρίτσα

Ο ΠΑΟΚ χάνει τους Σίντκλεϊ και Μιτρίτσα, λόγω τραυματισμού. Έναν μήνα έξω ο Βραζιλιάνος και τρεις εβδομάδες ο Ρουμάνος.

ΠΑΟΚ: Χάνει Σίντκλεϊ και Μιτρίτσα

Τους φόβους που υπήρχαν στον ΠΑΟΚ επιβεβαίωσαν οι εξετάσεις των Σίντκλεϊ και Μιτρίτσα. Ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ και ο Ρουμάνος επιθετικός αποχώρησαν τραυματίες από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Την Τρίτη (26/10) έγινε γνωστό πως ο Σίντκλεϊ υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού στον δεξιό προσαγωγό και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε τέσσερις εβδομάδες.

Ο Μιτρίτσα, έχει θλάση στο δεξί οπίσθιο μηριαίο και εκτιμάται ότι θ’ απουσιάσει για περίπου τρεις εβδομάδες.

Έτσι, τίθενται αμφότεροι εκτός πλάνων του Ραζβάν Λουτσέσκου για τα παιχνίδια πρωταθλήματος με Απόλλωνα Σμύρνης και Παναθηναϊκό, αλλά και απ’ αυτό με την Κοπεγχάγη για το Conference League.

Να σημειώσουμε πως μετά τις τρεις αυτές αναμετρήσεις, υπάρχει η διακοπή των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, λόγω των εθνικών ομάδων, ωστόσο και πάλι η απουσία των δύο παικτών είναι σημαντική ενόψει της συνέχειας.

Βέβαια μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος είναι δεδομένο πως θα επιστρέψουν, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται για τα επόμενα τρία παιχνίδια να βρει λύσεις, να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής και φυσικά να μην έχει ανάλογους τραυματισμούς, σε μια περίοδο όπου η ομάδα του είναι...φορτωμένη με αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.