Απόλλων Σμύρνης: Η πρώτη φορά του Κώστα Κότσαρη

Ο Απόλλων Σμύρνης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, με ήρωα της τελευταίας στιγμής τον τερματοφύλακα Κώστα Κότσαρη.

Απόλλων Σμύρνης: Η πρώτη φορά του Κώστα Κότσαρη

Η πρώτη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης είχε δύο πρωταγωνιστές. Αυτόν που σκόραρε με το που μπήκε και αυτόν που την κράτησε στην εκπνοή του αγώνα.

Ο Νίκος Ιωαννίδης μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο για να παίξει το 200ο του παιχνίδι σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο 27χρονος σέντερ φορ, που έχει αγωνιστεί σε πέντε διαφορετικές χώρες, Ελλάδα, Γερμανία, Ολλανδία, Ουγγαρία και Πορτογαλία, χρειάστηκε τρία λεπτά μόλις στο παιχνίδι, για να πετύχει το γκολ σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα και να ανοίξει το δρόμο για τη νίκη.

Ο Ιωαννίδης έχει σκοράρει δύο φορές φέτος ερχόμενος από τον πάγκο, ενώ ως αλλαγή έχει πετύχει τα τέσσερα από τα έξι γκολ του στην κατηγορία με τη φανέλα του Απόλλωνα.

Αυτή τη νίκη όμως διαφύλαξε ο τερματοφύλακας της ομάδας της Ριζούπολης, ο Κώστας Κότσαρης, όταν στο τέλος του αγώνα απέκρουσε το πέναλτι του Χουάν Περέα, και αποσόβησε την ισοφάριση.

Αν και οκτώ χρόνια επαγγελματίας, ο 25χρονος τερματοφύλακας έπαιξε το 13ο μόλις παιχνίδι του στη Super League. Και ήταν η πρώτη φορά, που βρέθηκε απέναντι σε εκτέλεση πέναλτι! Μια πρωτόγνωρη για αυτόν εμπειρία, όπου ανταποκρίθηκε με επιτυχία.

Πηγή: www.slgr.gr