Ολυμπιακός: Η τιμωρία του Σισέ στην Ευρώπη, φέρνει τον Μπα στο Αγρίνιο

Πολύ πιθανό ο Ουσεϊνού Μπα να επανέλθει στην ενδεκάδα στο Αγρίνιο για μία «πρόβα» μαζί με τον Παπασταθόπουλο ενόψει Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ολυμπιακός: Η τιμωρία του Σισέ στην Ευρώπη, φέρνει τον Μπα στο Αγρίνιο

Ο Πέδρο Μαρτίνς από Πέμπτη (28/10) - Παρασκευή (29/10) θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση του Σαββάτου (30/10) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι η πρώτη φορά από τότε που άρχισε το ελληνικό πρωτάθλημα, που δεν θα έχει τον βραχνά κάποιας μεσοβδόμαδης υποχρέωσης, όπερ σημαίνει ότι θα έχει αρκετό χρόνο μπροστά του για να προετοιμάσει υπό φυσιολογικές συνθήκες τον Ολυμπιακό για μία αναμέτρηση. Εν προκειμένω για το ματς με τους Αγρινιώτες.

Ο Μαρτίνς ξέρει πολύ καλά ότι ο Παναιτωλικός θα επιδιώξει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα μετά από ένα μπαράζ χαμένων παιχνιδιών. Και θα επιδιώξει να το κάνει, επιστρατεύοντας όλα τα μέσα για να σταματήσει τον Ολυμπιακό.

Κατά συνέπεια, το πιθανότερο σενάριο είναι ο Πορτογάλος τεχνικός να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και κόντρα στον Παναιτωλικό. Να μην πάει δηλαδή σε πολλές αλλαγές, έχοντας το μυαλό του δηλαδή και στο παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα.

Υπάρχει ωστόσο το σενάριο να δούμε τον Σισέ στον πάγκο το Σάββατο (30/10). Κι αυτό έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την τιμωρία που κουβαλάει ο Σενεγαλέζος για το παιχνίδι με τους Γερμανούς.

Κατά συνέπεια, για να μην βάλει ο Μαρτίνς τον Ουσεϊνού Μπα κατευθείαν κόντρα στην Άιντραχτ, ενδέχεται να τον ρίξει στη μάχη μερικές μέρες νωρίτερα (στο Αγρίνιο δηλαδή), έτσι ώστε να κάνει μία τρόπον τινά «πρόβα» με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο με... ορίζοντα το ματς της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.