Άρης: Εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» (pics)

Ξεκίνησαν οι εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» και οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν στο Νέο Ρύσιο.

Άρης: Εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» (pics)

Την Τρίτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Άρη για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι ποδοσφαιριστές των "κιτρινόμαυρων" θα επιστρέψουν στο Νέο Ρύσιο, αφού έχουν προχωρήσει αρκετά οι εργασίες καθαρισμού και οι βασικοί χώροι είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν και πάλι τους ποδοσφαιριστές.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

«Μέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή, η επομένη του νικηφόρου αγώνα με τον Παναιτωλικό, για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο το απόγευμα. Η προπόνηση της Τρίτης (26/10) θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Α.Ε.Κ. (31/10, 19:30), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής».

Έκλεισε το Βικελίδης

Από εκεί και πέρα, εργασίες ξεκίνησαν στο «Κλ. Βικελίδης» και συγκεκριμένα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου ώστε να είναι έτοιμος ενόψει του δύσκολου χειμώνα. Έχει ήδη ξεκινήσει το ξήλωμα της θερμόφιλης ποικιλίας, έτσι ώστε να εγκατασταθεί η ψυχρόφιλη ποικιλία με σπορά. Πρόκειται για ειδικό σπόρο που προμηθεύτηκε η ΠΑΕ από την Ισπανία. Μετά τη σπορά ο αγωνιστικός χώρος θα σκεπαστεί εξολοκλήρου με ειδικά πανιά.

Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν έξι μέρες και με τη νέα αυτή ψυχρόφιλη ποικιλία θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική χρονιά, στο τέλος της οποίας θα γίνει και πάλι αντικατάσταση με θερμόφιλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χάρης Κατσαρός είναι ο γεωπόνος της ΠΑΕ Άρης που επιμελείται τις εργασίες».