Ιωνικός: Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας με Βόλο

Η διοίκηση του Ιωνικού έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσής της ότι μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο στον αγώνα με τον Βόλο

Ιωνικός: Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας με Βόλο

Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας του Ιωνικού θα έχουν δικαίωμα εισόδου στην εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας τους με τον Βόλο την επόμενη Δευτέρα (1/11) για την 8η αγωνιστική της Super League, όπως ενημέρωσε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Νίκαιας, βάσει σχετικής απόφασης της διοίκησης, εξετάζει ανάλογα με το κάθε παιχνίδι τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων.

Παράλληλα, συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν..

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει πως μετά από απόφαση της διοίκησης, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο της Νεάπολης για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Super League Interwetten κόντρα στον Βόλο ΝΠΣ (Δευτέρα 1/11, στις 19:30), θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Η πώληση-διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας βρίσκεται σε εξέλιξη και θα συνεχιστεί τις προσεχείς ημέρες. Για την ακρίβεια, μπορείτε να αγοράσετε το δικό σας εισιτήριο διαρκείας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ από την ticketmaster εδώ και από τα γραφεία της ομάδας μας (θύρα οκτώ) στο γήπεδο της Νεάπολης (Λεμονή και Ακροπόλεως 2 – Νίκαια) τις εξής ημέρες: Τρίτη (26/10) και Τετάρτη (27/10) από τις 9:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι και την Παρασκευή (29/10), από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ.

Προσοχή: Για την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας είναι απαραίτητα τα παρακάτω:

ΑΜΚΑ, ΑΔΤ, ΑΦΜ, αριθμός κινητού τηλεφώνου, email.

Κόστος διαρκείας ανά θύρα:

Θύρα 3 (Rangers) 100€

Θύρα 1-2 200€

Θύρα 5 VIP 350€

*Θυμίζουμε πως η είσοδος στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα θα επιτρέπεται μόνο σε όσους θα έχουν τα ακόλουθα παραστατικά:

- Πιστοποιητικό εμβολιασμού covid-19.

- Πιστοποιητικό νόσησης covid-19.».