Ολυμπιακός: Γλίτωσε τη θλάση ο Γκάρι Ροντρίγκες

Καθαρή βγήκε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Γκάρι Ροντρίγκες και θα φανεί στις επόμενες προπονήσεις αν θα παίξει στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.

Ολυμπιακός: Γλίτωσε τη θλάση ο Γκάρι Ροντρίγκες

Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο Γκάρι Ροντρίγκες, αλλά και ο Πέδρο Μαρτίνς η αλλαγή του στο ημίχρονο του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ έγινε εξαιτίας ενοχλήσεων. Ο Αφρικανός εξτρέμ που έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και άλλαξε την εικόνα της ομάδας του Πειραιά πονούσε με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί.

Στον Ολυμπιακό υπήρξε ανησυχία πως ο Γκάρι υπέστη θλάση γεγονός που δεν θα ήταν καθόλου καλή εξέλιξη για τον ποδοσφαιριστή σε ένα σημείο που έκανε την πρώτη του συμμετοχή στην ενδεκάδα και έδειξε σε καλή κατάσταση.

Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε τη Δευτέρα σε μαγνητική τομογραφία, η οποία ήταν καθαρή. Οι φόβοι για θλάση δεν επιβεβαιώθηκαν και ο παίκτης είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Το αν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες από τις προπονήσεις στον Ρέντη. Μοιάζει πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο Μαρτίνς να προφυλάξει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος προφανώς για να έγινε αλλαγή με τον ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα. Οι επόμενες προπονήσεις θα είναι καθοριστικές για τον Αφρικανό εξτρέμ.