Μαρτίνς: Από τα καλύτερα μας ημίχρονα, το πρώτο, μας έλειψαν οι οπαδοί μας, πολύ καλός ο Ροντρίγκες!

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατά την συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 2-1 επί του ΠΑΟΚ, στάθηκε στην απόδοση της ομάδας του στο πρώτο μέρος, αποκάλυψε ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες χτύπησε και γι αυτό αντικαταστάθηκε, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία οπαδών από τις εξέδρες του «Καραϊσκάκη»

Μαρτίνς: Από τα καλύτερα μας ημίχρονα, το πρώτο, μας έλειψαν οι οπαδοί μας, πολύ καλός ο Ροντρίγκες!

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της νίκης (2-1) του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το πολύ καλό α' μέρος του Ολυμπιακού, την αλλαγή του Γκάρι Ροντρίγκες αλλά και για την απουσία φιλάθλων από το «κεκλεισμένων των θυρών» Φαληρικό στάδιο.

Ερωτηθείς για το που κρίθηκε το παιχνίδι και τον λόγο της αλλαγής του Γκάρι Ροντρίγκες είπε:

«Σήμερα νομίζω πως κάναμε ένα πολύ καλό α' μέρος. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει παραπάνω γκολ. Πιέσαμε και προηγήθηκε δίκαια η ομάδα. Στο β' μέρος επηρεάστηκε η ισορροπία του αγώνα και φυσικά αυτό είχε να κάνει και με την απόδοση του ΠΑΟΚ. Ο Γκάρι Ροντρίγκες είχε μία σύγκρουση. Είχε έναν πόνο και θα δούμε το πρόβλημά του. Χτύπησε και για αυτό έγινε αλλαγή. Ήταν πολύ καλός αλλά ένιωσε έναν πόνο και για αυτό έπρεπε να βγει»

Αναφορικά με την απόδοση του Λαλά σημείωσε: «Πραγματικά η απόδοση του Κένι είναι βελτιωμένη. Δουλεύει πολύ. Ήταν φανερή η βελτίωση και βοήθησε σήμερα πολύ. Θέλουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο - όπως το α' μέρος - και με πιο μεγάλη διάρκεια. Έτσι θέλουμε να δουλεύουμε. Αυτό ήταν ένα από τα πιο καλά που έχουμε παίξει».

Για το εάν το σκορ ήταν μικρό για τα όσα κατέθεσε η ομάδα του στο γήπεδο εκτίμησε: «Πραγματικά νομίζω πως βάσει της εικόνας είχαμε ευκαιρίες για παραπάνω γκολ. Είναι σημαντικό πως δημιουργήσαμε περισσότερες φάσεις. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση του α' μέρους και μένει να έχουμε πιο μεγάλη διάρκεια σε αυτήν την απόδοση»

Εξάλλου έκανε ειδική μνεία στους οπαδούς. Τόσο εκείνους που ταξίδεψαν στη Φρανκφούρτη, όσο κι εκείνους που έλειπαν από το ματς με τους Θεσσαλονικείς.

«Επίσης θα ήταν άδικο να μην αναφερθούμε στο παιχνίδι της Γερμανίας. Χάσαμε το παιχνίδι και δεν προλάβαμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας για την πολύ καλή στήριξή τους. Μας έλλειψαν πολύ σήμερα και λυπόμαστε που σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι δεν ήταν μαζί μας...»