Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1: Παπασταθόπουλος: «Μπορούσαμε κι άλλα γκολ»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα γκολ στα πρώτα 45 λεπτά.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1: Παπασταθόπουλος: «Μπορούσαμε κι άλλα γκολ»

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ με 2-1 και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε ότι η ομάδα του ήθελε να αποδείξει μετά την Άιντραχτ ότι είναι καλύτερη. Ο έμπειρος στόπερ τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ στα πρώτα 45 λεπτά.

Αναλυτικά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε:

Για τη νίκη με τον ΠΑΟΚ: Ήταν πολύ σημαντικό. Οπως είχαμε πει μετά το παιχνίδι της Πέμπτης, δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω και θα έπρεπε να εμφανιστούμε στη συνέχεια καλύτεροι, σήμερα αυτό που μας είπε ο προπονητής ήταν ότι κοιτάμε τη νίκη. Πάνω απ’ όλα να παίξουμε για να κερδίσουμε.

Για την πίεση: Πιστεύω ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν το κλειδί, θα μπορούσαμε κι άλλα τέρματα να πετύχουμε. Εμείς είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Σαν συνολική εικόνα κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ήμασταν καλύτεροι.

Για το δεύτερο ημίχρονο: Ο ΠΑΟΚ πίεσε περισσότερο γιατί δεν είχε τίποτα να χάσει. Εμάς μας βγήκε και λίγο περισσότερο η κούραση, γιατί το παιχνίδι της Πέμπτης ήταν πιο δύσκολο. Μας βγήκε η κούραση. Τέλος καλό, όλα καλά... Συνεχίζουμε με βελτίωση.

Για το αν είναι η καλύτερη του περίοδος: Μπορώ να πω ότι μόλις ήρθα στον Ολυμπιακό είχα μεγάλη αποχή και αυτό μου στοίχισε. Σε μία τέτοια ηλικία όταν δεν παίζεις, θέλεις χρόνο να βρεις τη φόρμα σου. Η προετοιμασία ξεκίνησε καλά, είχαμε κάποια θεματάκια, είχαμε σε ένα καλό επίπεδο, αλλά όχι στο επίπεδο που θέλω εγώ. Θέλω να βελτιωθώ και να βελτιώσω κι άλλο την άμυνα του Ολυμπιακού.

Για τη δήλωση του Λουτσέσκου: Οταν ο αντίπαλος προπονητής παραδέχεται ότι ήμασταν καλύτεροι, αυτό είναι σημαντικό. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Εχουμε πολλά παιχνίδια και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι κάθε Κυριακή για να κερδίζουμε.