ΟΦΗ - Λαμία 0-0: Όρθιος ο ΠΑΣ στο Ηράκλειο (highlights)

Ο ΠΑΣ Λαμία πήρε σχετικά εύκολα τον βαθμό (0-0) στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον ΟΦΗ, που προερχόταν από την εκτός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει δεύτερο σερί τρίποντο.

ΟΦΗ - Λαμία 0-0: Όρθιος ο ΠΑΣ στο Ηράκλειο (highlights)

Η Λαμία στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε πολύ καλά στο ξεκίνημα, έφτανε με ευκολία στην αντίπαλη εστία αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και να βάλει ακόμη πιο δύσκολα στον ΟΦΗ, που ανέβασε κάπως ταχύτητα αλλά τίποτα παραπάνω, με εξαίρεση την ευκαιρία του Τοράλ λίγα λεπτά πριν από το τέλος του α' μέρους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη, είχαν καλή ευκαιρία με τον Νέιρα για να κάνουν το 1-0, ωστόσο είχαν ζητήματα στη δημιουργία φάσεων αν και είχαν την μπάλα στα πόδια τους. Ο Νιόπλιας έκανε αλλαγές, αλλά και πάλι μεσοεπιθετικά δεν είδε κάτι διαφορετικό. Η Λαμία με σχετική ευκολία κράτησε το μηδέν, δεν είχε με τη σειρά της ευκαιρίες για να κάνει και το 0-1 και έτσι φτάσαμε σε αυτό το δίκαιο 0-0.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Θ. Βαρδινογιάννης»

ΟΦΗ – ΛΑΜΙΑ 0-0

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)

Κίτρινες: Πασαλίδης, Μπεχαράνο, Αντέτζο, Μανούσος, Σελίμοβιτς

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ: Επασί – Μαρινάκης, Πασαλίδης, Βούρος, Μπαλογιάννης – Γκαγιέγκος, Μεγιάδο (85’ Σελίμοβιτς) – Νέιρα (85’ Φαν Ντάινεν), Τοράλ (75’ Ναμπί), Λάμπρου (62’ Καμάου) – Καστάνιος (62’ Ντουρμισάι)

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης – Σκόνδρας (72’ λ. τρ. Βύντρα), Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Μαρτίνεθ – Μπεχαράνο (84’ Μανουσάκης), Τζανδάρης – Νούνιες (46’ λ. τρ. Ταϊρόν), Καραμάνος, Ρόμανιτς (65’ Μανούσος) – Αραμπούλι (84’ Γκέντσογλου)