ΑΕΚ: Καθ' οδόν για Αθήνα ο Λιβάι Γκαρσία, μετά την νοσηλεία και την «καθαρή» αξονική αυχένα (vid)

Ο  Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος έπεσε άσχημα στο έδαφος και αποχώρησε από το Πανθεσσαλικό με κολάρο, νοσηλεύθηκε στο Βόλο με την αξονική αυχένα, που υποβλήθηκε να είναι «καθαρή» και να παίρνει το δρόμο για την Αθήνα μαζί με το γιατρό της ΑΕΚ. Σήμερα θα υποβληθεί και σε μαγνητική, όπως κι ο Άμραμπατ, που χτύπησε στον ώμο (κι αντικαταστάθηκε)

ΑΕΚ: Καθ' οδόν για Αθήνα ο Λιβάι Γκαρσία, μετά την νοσηλεία και την «καθαρή» αξονική αυχένα (vid)

Μία άσχημη πτώση είχε ο Λιβάι Γκαρσία στις καθυστερήσεις (94') του αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο με την αναμέτρηση να διακόπτεται για περίπου πέντε λεπτά.

Ο εξτρέμ των «κιτρινόμαυρων» είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι και προς το φινάλε του διεκδίκησε μία κεφαλιά με τον Ρομέρα (να κάνει «σκαμνάκι»).

Έπεσε άσχημα στο έδαφος, με τον αυχένα, με το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ να σπεύδει αμέσως στο σημείο.

Ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο κι ενώ του είχε τοποθετηθεί ειδικό κολάρο και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.

Η έντονη ανησυχία που υπήρχε για την κατάσταση της υγείας του, μετατράπηκε σ' ανακούφιση αφού λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό όχι μόνο ότι έχει τις αισθήσεις του, αλλά κι ότι η αξονική αυχένα που υποβλήθηκε είναι «καθαρή», μ' αποτέλεσμα να πάρει το δρόμο για Αθήνα μαζί με τον γιατρό της ΑΕΚ που τον συνοδεύει.

Σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί αν έχει πειραχθεί κάποιος σύνδεσμος.

Εξάλλου σε μαγνητική θα υποβληθεί κι ο Νουρεντίν Άμραμπατ που αποχώρησε τραυματίας στις καθυστερήσεις (92') στον ώμο.