Βόλος-ΑΕΚ 1-3: Αμπασκάλ: «Εκείνοι έκοβαν το ρυθμό, εμείς δεχόμασταν κάρτες»

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ μίλησε για την ήττα του Βόλου από την ΑΕΚ επισημαίνοντας πως οι "κιτρινόμαυροι" εκείνο που προσπαθούσαν να κάνουν ήταν να σταματούν το ρυθμό του ματς.

Βόλος-ΑΕΚ 1-3: Αμπασκάλ: «Εκείνοι έκοβαν το ρυθμό, εμείς δεχόμασταν κάρτες»

Ο Βόλος προερχόταν από το σπουδαίο 4-4 που είχε αποσπάσει από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΑΕΚ. Η ομάδα της Μαγνησίας ηττήθηκε με 3-1 από τους "κιτρινόμαυρους" με τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ μετά το τέλος του ματς να αφήνει αιχμές για τη διαιτησία.

«Το πρώτο που με ενδιαφέρει είναι η κατάσταση του παιδιού που τραυματίστηκε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες για να προηγηθούμε. Από την άλλη μεριά δεχτήκαμε τρία γκολ και από 'κει και πέρα πρέπει να δούμε τι έχει γίνει και δεχτήκαμε αυτά τα γκολ. Ούτως ή άλλως έχουμε πολύ λίγο χρόνο για να δούμε τι έχει γίνει.

Σε λίγες ημέρες έχουμε ματς για το Κύπελλο, επικεντρωνόμαστε σε αυτό το και σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά. Αυτό που έχω να πω ότι είναι δύσκολο να έχεις να αντιμετωπίσεις έναν αντίπαλο που κόβει συνεχώς το παιχνίδι και στο τέλος δεχόμαστε εμείς τις κάρτες», είπε ο προπονητής του Βόλου.