Βόλος - ΑΕΚ 1-3: Πρώτη η «Ένωση», που έσπασε το εντός έδρας αήττητο της ομάδας της Μαγνησίας (Hls)!

Η ΑΕΚ επικρατήσε 3-1 του Βόλου (που έχασε πέναλτι στο 0-0 με τον Ρεγκατέν) , στο Πανθεσσαλικό Στάδιο υποχρεώνοντας τον στην πρώτη ήττα, εντός έδρας, στην τρέχουσα Super League κι όχι μόνο τον πέρασε στη βαθμολογία αλλά είναι επικεφαλής εν αναμονή του αγώνα Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ

Βόλος - ΑΕΚ 1-3: Πρώτη η «Ένωση», που έσπασε το εντός έδρας αήττητο της ομάδας της Μαγνησίας (Hls)!

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League βρέθηκε, με το τέλος της αναμέτρησης του Πανθεσσαλικού Σταδίου (και τουλάχιστον έως εκείνο του αγώνα στο «Καραϊσκάκη», μεταξύ Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ), κόντρα στον Βόλο, η ΑΕΚ

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη επικράτησε 3-1 του μαχητικού Βόλου και τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα, εντός έδρας, στο τρέχον πρωτάθλημα.

Βόλος - ΑΕΚ 1-3: Γκολ και οι καλύτερες φάσεις (vid)

Το ματς ήταν ισορροπημένο κι ανταγωνιστικό στο μεγαλύτερο μέρος του με τους γηπεδούχους να έχουν την πρώτη φάση του ματς αλλά ο Μοχαμάντι να διώχνει πάνω στη γραμμή κεφαλιά του Φαν Βέερτ, ενώ ο Στάνκοβιτς σταμάτησε σε τετ α τετ τον Μπαρτόλο μετά από λάθος του Μήτογλου (17').

Ο Αυστριακός κίπερ είπε «όχι» και στους Μπαριέντος - Γκρίλο στην ίδια φάση, ενώ οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους διαμαρτυρήθηκαν ότι ο Κλέιμαν σε κόρνερ του Μάνταλου έπιασε την μπάλα μέσα από τη γραμμή (29').

Στο 38' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σιμόες στον Πουρίτα, αλλά ο Ρεγκατέν... γλίστρυσε αστοχώντας απελπιστικά.

Το σοκ για τους Βολιώτες πολλαπλασιάστηκε αφού ο Ανσαριφάρντ από ασίστ του Τσούμπερ άνοιξε το σκορ (42') σε μια φάση που ο Πουρίτα τραυματίστηκε κι οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για την μη τήρηση του φερ πλέι.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Τσούμπερ από δημιουργός έγινε εκτελεστής μετά από συνεργασία των Ανσαριφάρντ και Άμραμπατ.

Παρότι στην επανάληψη ο Ρίνερ (79') με τη βοήθεια του... Βράνιες μείωσε πιο κοντά στο γκολ έφτασε ακολούθως η ΑΕΚ με τον νεοεισελθόντα Λιβάι Γκαρσία να τραντάζει το δοκάρι (81').

Ο εξτρέμ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκολ... λαχτάρισε άπαντες στις καθυστερήσεις σε πτώση του (κι αποχώρησε με φορείο...) αλλά οι συμπαίκτες του, απτόητοι έφτασα σε τρίτο γκολ με τον Χατζισαφί από δεύτερη ασίστ του (ΜVP) Τσούμπερ στο ...ένατο λεπτό των καθυστερήσεων!

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Βόλος - ΑΕΚ 1 - 3

Πανθεσαλλικό Στάδιο

Σκόρερς: 79’ Ρίνερ - 42’ Ανσαριφάρντ, 45+3’ Τσούμπερ, 90+9’ Χατζισαφί.

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κίτρινες κάρτες: Ρομέρο, Φεράρι, Γκρίλο, Αμπασκάλ, Νίνης – Ανσαριφάρντ, Μάνταλος, Λε Ταλέκ.

Κόκκινες κάρτες: Αμπασκάλ.

ΒΟΛΟΣ (Αμπασκάλ): Κλέιμαν – Πουρίτα (λ.τρ. 45+1’ Ρίνερ), Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι - Τσοκάνης, Φερνάντες, Μπαριέντος (77’ Νίνης) - Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ, Ρεγκατέν (68’ Ροσέρο).

ΑΕΚ (Γιαννίκης): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι – Σιμάνσκι, Σιμόες (77’ Σακχόφ) – Άμραμπατ (92’ Χατζισαφί), Μάνταλος (66’ Λε Ταλέκ), Τσούμπερ – Ανσαριφάρντ (66’ Γκαρσία).