Μασούρας: «Να βγάλουμε την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα»

Ο Γιώργος Μασούρας παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA με αφορμή την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μασούρας: «Να βγάλουμε την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα»

Στις 20:30 ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον ΠΑΟΚ για την έβδομη αγωνιστική της Super League. Με δηλώσεις του στη NOVΑ ο Γιώργος Μασούρας σχολίασε την αναμέτρηση.

Ελ Καντουρί: «Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις στο Καραϊσκάκη, έχουμε μεγάλη ποιότητα»

Ο Έλληνας διεθνής στάθηκε στο πάθος και την ποιότητα που πρέπει να δείξουν οι Πειραιώτες προκειμένου να διατηρηθούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

LIVE: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (20:30)

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ είπε: «Γνωρίζουμε όλοι ότι τα ντέρμπι στην Ελλάδα εμπεριέχουν πάθος, δύναμη και τακτική. Δεν θα έχει καμία σχέση με το παιχνίδι στην Φρανκφούρτη είναι κάτι το διαφορετικό. Επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι για να πάρουμε στο τέλος τους τρεις πόντους».

Για την ψυχολογία της ομάδας: «Είμαστε στην πρώτη θέση και εκεί θέλουμε να παραμείνουμε μέχρι το τέλος. Δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από την νίκη και να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα όπως εμείς ξέρουμε».

Για το εάν το πάθος είναι το κύριο στοιχείο προκειμένου να έρθει η νίκη: «Δεν το θεωρώ. Πρέπει να βγάλουμε την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που χρειάζονται τα ελληνικά ντέρμπι. Νομίζω πως το παιχνίδι θα κριθεί σε πολλά σημεία».