Γκάνεα: «Μου κόστισε πολύ που έμεινα εκτός»

Με δηλώσεις του στην NOVA ο Κριστιάν Γκάνεα αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο αρχικό σχήμα του Άρη

Γκάνεα: «Μου κόστισε πολύ που έμεινα εκτός»

Δηλώσεις στην NOVA πραγματοποίησε ο Κριστιάν Γκάνεα λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο αμυντικός δήλωσε μεταξύ άλλων πως του κόστισε η απουσία του από την αρχική ενδεκάδα του Άρη.

Αρχικά είπε: «Θέλαμε πολύ τους τρεις πόντους στη Λαμία. Παίξαμε καλά σε αυτό το παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη που πήραμε. Μια νίκη, που μας βοηθάει πολύ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που έχουμε μπροστά μας».

Ερωτώμενος σχετικά με το τι πρέπει να κάνει ο Άρης, που δεν έκανε στους εντός έδρας αγώνες με αντιπάλους τον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα σχολίασε: «Μόνο αν δώσουμε το 100% όλοι οι παίκτες, μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. Ο ένας πρέπει να βοηθάει το άλλο, άσχετα σε ποια γραμμή αγωνίζεται ο καθένας. Οι αμυντικοί να βοηθούν τους επιθετικούς και οι επιθετικοί τους αμυντικούς, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Όσο για το πώς αισθάνεται ο ίδιος που παίζει ξανά βασικός, δήλωσε: «Μου κόστισε πολύ που έμεινα εκτός και προσπάθησα πολύ για να φτάσω να μπω στην ομάδα ξανά. Ακολουθώ πιστά τις οδηγίες του προπονητή μου και προσπαθώ πολύ στις προπονήσεις για να μείνω σε αυτό το επίπεδο».