Ολυμπιακός: Το σερί του Ελ Αραμπί και τα γκολ με τον ΠΑΟΚ

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πήρε μπρος σε ένα πολύ σημαντικό σημείο της σεζόν και θέλει όσο τίποτα άλλο να σκοράρει απόψε στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Το σερί του Ελ Αραμπί και τα γκολ με τον ΠΑΟΚ

Ένας από τους σημαντικούς ποδοσφαιριστής της αποψινής αναμέτρησης είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Πρόκειται για τους παίκτες που μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα. Ο Μαροκινός έχει ζεσταθεί σε ένα πολύ σημαντικό της σεζόν και τώρα που η ομάδα του τον έχει μεγάλη ανάγκη.

Έχει βάλει το γκολ στα Γιάννενα, σκόραρε στη Φρανκφούρτη και θέλει να δώσει συνέχεια στο σκοράρισμα και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Για τον Πέδρο Μαρτίνς ο Ελ Αραμπί είναι ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία που έχει στα χέρια του.

Ο έμπειρος φορ, άλλωστε περιμένει πως και πως αυτό το παιχνίδι και θέλει όσο τίποτα άλλο να σκοράρει σε μία τόσο σημαντική αναμέτρηση. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει γλιτώσει από τον Ελ Αραμπί και σε αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα έχει βρει δίχτυα τρεις φορές.

Μάλιστα όποτε ο Μαροκινός στράικερ σκοράρει κατά της ομάδας της Θεσσαλονίκης ο Ολυμπιακός παίρνει και τη νίκη. Το πρώτο γκολ το πέτυχε στις 7 Ιουνίου 2020 στην εκτός έδρας νίκη των Πειραιωτών για τα play off. Στις 27 Ιανουαρίου 2021 σκόραρε στο 3-0 του "Γ. Καραϊσκάκης" για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Γκολ πέτυχε και στις 12 Μαΐου 2021 για τα play off στο 1-0 επί του ΠΑΟΚ.

Ο Ελ Αραμπί φέτος έχει πετύχει πέντε γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Μόλις στα Γιάννενα σημείωσε το πρώτο του στο πρωτάθλημα, ενώ στο Καραϊσκάκη έχει σκοράρει μία φορά. Το μοναδικό του εντός έδρας φετινό τέρμα το σημείωσε στις 16 Σεπτεμβρίου στο 2-1 επί της Αντβέρπ.