Βιεϊρίνια: «Πάμε Καραϊσκάκη να κερδίσουμε»

O Αντελίνο Βιεϊρίνια τόνισε ότι περιμένει να κλείσει καλά η εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ μετά το διπλό στην Κοπεγχάγη, κερδίζοντας και τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Βιεϊρίνια: «Πάμε Καραϊσκάκη να κερδίσουμε»

Σε δηλώσεις του στα κανάλια Novasports, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στο Καραϊσκάκη για να πάρει ένα ακόμη διπλό, μετά το τρίποντο στην Κοπεγχάγη και εξήγησε ποια στοιχεία πρέπει να έχει η ομάδα του για να φύγει νικήτρια από το ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Για το πώς θέλει να τελειώσει η εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ: «Με τον καλύτερο τρόπο. Αυτός θα είναι η νίκη με τον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό τον λόγο και με αυτόν τον σκοπό κατεβαίνουμε στην Αθήνα, ξέροντας πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Μετά από το παιχνίδι με τον Βόλο που δεν ήταν το αποτέλεσμα που και η εικόνα που θέλαμε στο β' ημίχρονο, νομίζω πως απαντήσαμε πολύ καλά στο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Είναι άλλο παιχνίδι το πρωτάθλημα, θέλουμε να είμαστε μπροστά και για να είμαστε, πρέπει να κερδίσουμε».

Για το στοιχείο που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να τον οδηγήσει στη νίκη: «Νομίζω ότι όπως όλα τα ντέρμπι, θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Όπως όλα τα ντέρμπι, η ποιότητα της ομάδας είναι πολύ κοντά η μία με την άλλη. Οπότε νομίζω πως το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να προσπαθήσουμε να μην κάνουμε λάθη. Πολλοί από εμάς έχουν παίξει πολλά ντέρμπι και ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι».

Για τον αν υπάρχουν περιθώρια έκπληξης: «Ναι, είναι οι μοναδικές που παίζουν στην Ευρώπη. Οπότε έχουμε και αυτό. Εμείς θέλουμε πάντα να παίζουμε στην Ευρώπη. Πρέπει να ξεκουραστούμε περισσότερο, γιατί παίζουμε κάθε δύο-τρεις μέρες. Ξέρουμε ότι και ο Ολυμπιακός έχει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του. Είναι το πρώτο ντέρμπι μεταξύ μας, όπως είπα πριν θα είναι δύσκολο παιχνίδι και σίγουρα αυτά τα παιχνίδια θα κριθούν στις λεπτομέρειες».

Για το σερί του ΠΑΟΚ με έξι σερί διπλά και τι σημαίνει γι' αυτόν: «Ωραία δεν είναι; Εμείς νίκες θέλουμε. Δουλεύουμε κάθε μέρα και κάθε εβδομάδα για τις νίκες. Κάποιες φορές έρχονται άλλες όχι, αλλά η δουλειά συνεχίζεται. Έχουμε έναν τρόπο σκέψης και παιχνιδιού και θέλουμε να συνεχίζουμε έτσι. Να βελτιωθούμε μέρα με τη μέρα και παιχνίδι με το παιχνίδι και θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί».

Για τις διαφορές του Λουτσέσκου σε σύγκρση με την πρώτη θητεία του στον ΠΑΟΚ: «Δεν έχει πολλές διαφορές. Είναι ακριβώς αυτός που ήταν πριν φύγει. Έχει δίψα για νίκες και τίτλους. Περνάει κάθε μέρα στους παίκτες τις ιδέες του, αυτό που εμείς οι παλιοί ξέραμε και μαθαίνουμε και στους νέους. Κοιτάζουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, αλλά κάθε αγώνα και αντίπαλο με σεβασμό αλλά σίγουρα κοιτώντας πάντα τη νίκη».