ΠΑΟΚ: Η αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό

Ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει συμπεριλάβει σε αυτήν τον Κρέσπο.

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει γκρεμιστεί από την κορυφή μετά το 4-4 με τον Βόλο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει στη διάθεση του τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά. Εδώ κι αρκετό καιρό ο Κρέσπο ταλαιπωρούνταν από τραυματισμό, τον οποίο έχει αφήσει πίσω του και είναι κανονικά στην αποστολή.

Αντίθετα εκτός είναι οι Κούρτιτς, Καγκάβα, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Λύρατζης, Κωνσταντέλιας και Κούτσιας. Όσον αφορά στον Κρέσπο είναι πολύ δύσκολο να ξεκινήσει βασικός σε αυτό το παιχνίδι. Στην προπόνηση του Σαββάτου έπεσε μεγάλο βάρος στις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχάι, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Γιαξής, Εσίτι, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.