ΑΕΚ: Στην αποστολή για Βόλο ο Αραούχο

Με τον Αραούχο να βγάζει όλο το προπονητικό πρόγραμμα ο Αργύρης Γιαννίκης αποφάσισε αν τον συμπεριλάβει στην αποστολή του Κυριακάτικου (24/10, 16.00) αγώνα με τον Βόλο

ΑΕΚ: Στην αποστολή για Βόλο ο Αραούχο

Η προπόνηση του Σαββάτου στα Σπάτα ήταν η τελευταία για την ΑΕΚ ενόψει του Κυριακάτικου (24/10) αγώνα με τον Βόλο για την 7η αγωνιστική της Super League.

Σ΄αυτήν συμμετείχε ο Σέρχιο Αραούχο, όπως είχε προγραμματιστεί, μετά από δύο ημέρες όπου ο Αργεντινός είχε επιδοθεί σ' ατομικό (λόγω μυικού σπασμού)

Αφού, λοιπόν, την έβγαλε δίχως ενοχλήσεις ο Αργύρης Γιαννίκης τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας θα μεταβεί κι ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος εντός της εβδομάδας διαγνώστηκε με ένα μικρό πρόβλημα στον μηνίσκο, αλλά (συν)αποφασίστηκε να προτιμηθεί η συντηρητική αντιμετώπιση του.

Εντός αποστολής κι ο Τάνκοβιτς, αλλά εκτός έμειναν οι Μπακάκης (σ. έγινε πατέρας ενός υγιέστατου κοριτσιού) και Σβάρνας.

Οι δύο τελευταίοι για δεύτερη σερί αγωνιστική.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.