Super League: Αυλαία με τρία παιχνίδια

Ξεκινάει σήμερα η δράση της 7ης αγωνιστικής της Super League με αγώνες σε Περιστέρι, Ριζούπολη και Τρίπολη.

Super League: Αυλαία με τρία παιχνίδια

Με τρεις αναμετρήσεις αρχίζει σήμερα η δράση στη Super League στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, με πρώτη χρονικά αυτή στο Περιστέρι ανάμεσα στον γηπεδούχο Ατρόμητο και τον Ιωνικό. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από βαριές εκτός έδρας ήττες με… θύτες την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και φυσικά στοχεύουν στην άμεση αγωνιστική ανάκαμψη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε ελαφρώς χειρότερη βαθμολογική θέση, δεδομένου ότι είναι μία από τις δύο ομάδες που αγνοούν τη νίκη στο πρωτάθλημα (μαζί με τη Λαμία), ωστόσο και ο Ιωνικός βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξη και θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Λίγο αργότερα ο ουραγός Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη, σε μια συνάντηση με ξεκάθαρο φαβορί. Οι Ηπειρώτες προέρχονται μεν από την ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο ώθησαν στα άκρα τους πρωταθλητές Ελλάδας και σε κάθε περίπτωση έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν σαφώς ποιοτικότερο σύνολο από την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Στον αντίποδα, ο Απόλλων ορμώμενος από το ένστικτο της επιβίωσης θα ψάξει την πρώτη του νίκη στη σεζόν, προκειμένου να «ανασάνει» βαθμολογικά και να μη χάσει κι άλλο πολύτιμο έδαφος στη μάχη της σωτηρίας.

Το σημερινό πρόγραμμα κλείνει ο αγώνας του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη, ο οποίος αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπος και ενδιαφέρων. Οι Αρκάδες παραδοσιακά ζορίζουν όποιον από τους μεγάλους τούς επισκέπτεται στην Τρίπολη, ενώ οι «πράσινοι» καλούνται να δείξουν και μακριά από τη Λεωφόρο το αγωνιστικό πρόσωπο που έχουν παρουσιάσει στα τρία εντός έδρας παιχνίδια τους.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο (23/10)

Ατρόμητος - Ιωνικός (18:15)

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα (19:00)

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός (20:30)

Κυριακή (24/10)

Άρης - Παναιτωλικός (16:00)

Βόλος - ΑΕΚ (16:00)

ΟΦΗ - Λαμία (18:15)

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (20:30)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ