Ιωνικός: Χτύπησε στην προπόνηση ο Τσιριγώτης, εκτός αποστολής για Ατρόμητο

Ένα απρόοπτο στην προπόνηση της Παρασκευής στερεί από τον τεχνικό του ΙωνικούΔημήτρη Σπανό, μία αξιόπιστη επιλογή για το ματς με τον Ατρόμητο.

Ιωνικός: Χτύπησε στην προπόνηση ο Τσιριγώτης, εκτός αποστολής για Ατρόμητο

Με απογευματινή προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ιωνικός για το εκτός έδρας παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, (Σάββατο 23/10, 18.15, Novasports 2).

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Ρεϊνάλντο Λένις συνέχισαν τη θεραπεία και το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν. Ατομικά γυμνάστηκε και ο Χοσέ Κάνιας, ενώ ο Κώστας Τσιριγώτης υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκειας της προπόνησης, με συνέπεια να μείνει εκτός αποστολής.

Εκτός αποστολής βρίσκεται ο τιμωρημένος Σαλβαδόρ Σάντσεζ, ο οποίος είχε αποβληθεί στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους εξής:

Αναγνωστόπουλος, Χουτεσιώτης, Λέιτε, Βαφέας, Φουρλάνος, Ντελγκάδο, Βαλεριάνος, Μύγας, Κιάκος, Κωνσταντινίδης, Μουστάκης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ρομαό, Μπάσα, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Τουράμ.