Το κοινό πρόβλημα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ ενόψει του μεταξύ τους αγώνα στο Καραϊσκάκη (24/10)

Ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο ΠΑΟΚ θα καταφέρουν να κάνουν μία προπόνηση της προκοπής ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη την Κυριακή (24/10, 20.30).

Το κοινό πρόβλημα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ ενόψει του μεταξύ τους αγώνα στο Καραϊσκάκη (24/10)

Οι μεσοβδόμαδοι ευρωπαϊκοί αγώνες δημιουργούν αναπόφευκτα τέτοιου είδους προβλήματα. Να μην μπορούν οι ομάδες να κάνουν μία προπόνηση της προκοπής ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί στο ελληνικό πρωτάθημα τρία 24ωρα αργότερα.

Τα παιχνίδια της Πέμπτης για το Europa League ή για το Conference League είναι πλέον... σκότωμα για όσες ομάδες καλούνται να κρατήσουν δύο καρπούζια σε μία μασχάλη.

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ λοιπόν ξεκινούν από την ίδια αφετηρία ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη την Κυριακή (24/10, 20.30).

Επιστρέφοντας από Φρανκφούρτη και Κοπεγχάγη αντίστοιχα, δεν θα έχουν την ευκαιρία ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνουν μία προπόνηση της προκοπής.

Ένα... χαλάρωμα και φουλ αποθεραπεία θα είναι η προετοιμασία των δύο ομάδων για το ματς κορυφής του Φαλήρου. Ούτε μία δοκιμή δεν μπορεί να γίνει, αφού με τόσες αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχουν οι ποδοσφαιριστές, αναγκαστικά κάνουν δύο μέρες αποθεραπεία. Οπότε, και το Σάββατο (23/10) οι δύο προπονητές δεν θα κάνουν τις απαιτούμενες δοκιμές και τις «πρόβες» ενδεκάδας.

Θα πάνε «βλέποντας και κάνοντας». Ανάλογα δηλαδή με την κατάσταση που θα βρεθούν οι ποδοσφαιριστές τους λίγο πριν από τη σέντρα. Προφανώς και οι δύο έχουν ένα πλάνο στο μυαλό τους, αλλά καλού-κακού πρέπει να έχουν και δύο-τρεις εναλλακτικές, γιατί τα σημάδια κόπωσης είναι εμφανή τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στον ΠΑΟΚ.