Παναθηναϊκός: Με Διούδη και Βέλεθ στην Τρίπολη

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε τους Φραν Βέλεθ και Σωκράτη Διούδη στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αυριανό (23/10) εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης

Παναθηναϊκός: Με Διούδη και Βέλεθ στην Τρίπολη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να επιλέγει την αποστολή του «τριφυλλιού».

Οι παίκτες που θα αποτελέσουν την 22μελή αποστολή είναι οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και οι Χατζηγιοβάνης, Λούντκβιστ, Αγιούμπ, ενώ αντίθετα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μακέντα, Κουρμπέλης, Μπεκ.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo, ακολούθως δούλεψαν σε δύο γκρουπ με αμυντικογενείς και επιθετικογενείς και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.