Παναθηναϊκός: Υπέγραψε εννέα επαγγελματικά συμβόλαια

Εννέα ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου επιβραβεύθηκαν από την διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μεταξύ αυτών και ο Θανάσης Νταμπίζας, γιός του πρώην τεχνικού διευθυντή των «πρασίνων»

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε εννέα επαγγελματικά συμβόλαια

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με εννέα παιδιά από τα τμήματα Υποδομής.

Είναι νεαροί ποδοσφαιριστές από την ακαδημία των «πράσινων», που επιβραβεύθηκαν με αυτό τον τρόπο, καθώς έδειξαν το διάστημα που βρίσκονται στην ομάδα, πως διαθέτουν το ταλέντο και την προοπτική εξέλιξης.

Όλοι οι νεαροί αγωνίζονταν μέχρι τώρα στην Κ17 και την Κ19 του Παναθηναϊκού, ενώ πλέον θα ενισχύσουν την ομάδα Β. Τα συμβόλαια είναι διάρκειας διετή ή τριετή.

Συγκεκριμένα, επαγγελματίας έγινε ο Αιγύπτιος επιθετικός Αμπντελραχμάν Ζενί Μπιλάλ, που είναι 18 ετών και υπέγραψε μέχρι το 2024. Ο 17χρονος μέσος, Γιώργος Κυριόπουλος, που συμφώνησε κι αυτός για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μέχρι το 2023 υπέγραψε ο Λεάντρο Φρόκου, μέσος 18 ετών, ενώ για έναν παραπάνω χρόνο θα ανήκει στον Παναθηναϊκός ο μέσος Κώστας Βολάκης (17).

Επαγγελματίες έγινε κι ο Θανάσης Νταμπίζας που είναι σέντερ φορ και υπέγραψε μέχρι το 2024, όντας 17 ετών. Για δύο χρόνια συμφώνησε ο Γιώργος Παυλάκης, αμυντικός που είναι στα 18 του έτη.

Ως το 2024 θα φορούν τα Πράσινα και οι αμυντικοί Θανάσης Προδρομίτης (17 ετών), Δημήτρης Πιτσώτης (17), ενώ ως το 2023 υπέγραψε ο Δημήτρης Κωστόπουλος, μέσος στα 18 του χρόνια.