Ολυμπιακός: Δουλειά για ΠΑΟΚ από τη Φρανκφούρτη

Η δουλειά για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε από τη Φρανκφούρτη με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να προπονούνται στο Deutsche Bank Park.

Ολυμπιακός: Δουλειά για ΠΑΟΚ από τη Φρανκφούρτη

Η ήττα από την Άιντραχτ έφερε προβληματισμούς στον Ολυμπιακό, αλλά η επόμενη ημέρα περιλαμβάνει ένα ακόμη παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων για την ομάδα του Πειραιά. Η αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ είναι όλα τα λεφτά για τους «ερυθρόλευκους».

Ήδη ο Ολυμπιακός μετράει δύο απώλειες βαθμών στο «Γ. Καραϊσκάκης» και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τριτώσει το κακό. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στην κορυφή της Super League και εκεί θέλει να παραμείνει και μετά το τέλος της κυριακάτικης αναμέτρησης

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ επί γερμανικού εδάφους. Το πρωί της Παρασκευής (22/10) οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας προπονήθηκαν σε ένα από τα βοηθητικά γήπεδα του Deutsche Bank Park.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του είχαν αποφασίσει πως θα ήταν καλύτερο για την ομάδα να μείνει στη Γερμανία μετά το παιχνίδι με την Άιντραχτ και το πρωί της Παρασκευής να προπονηθεί στη Φρανκφούρτη. Έτσι θα καταπονηθούν λιγότερο οι ποδοσφαιριστές από το να ταξίδευαν τη νύχτα για την Ελλάδα.

Το ευχάριστο για τον Πορτογάλο είναι πως προβλήματα τραυματισμών δεν προέκυψαν από το παιχνίδι με την Άιντραχτ και όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα.