Ο μικρός που... τ' ακούει από τους παλιούς αλλά κερδίζει τον Πέδρο Μαρτίνς (vid)

Πέρυσι φοβισμένος, φέτος άλλος παίκτης, ο Μάριος Βρουσάι, βρίσκει με το σπαθί του θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού

Ο μικρός που... τ' ακούει από τους παλιούς αλλά κερδίζει τον Πέδρο Μαρτίνς (vid)

Τέτοια εποχή το σύνηθες είναι να ασχολούμαστε με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Ως τέτοιο μοιάζει όμως και ένας ποδοσφαιριστής που ήταν και πέρυσι στην προετοιμασία και μάλιστα στο τέλος του πρωταθλήματος κέρδισε συμμετοχές στους επίσημους αγώνες.

Ο λόγος για τον Μάριο Βρουσάι, ο οποίος είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος και άλλος ποδοσφαιριστής. Τόσο στις προπονήσεις όσο και στα φιλικά παιχνίδια. Όπως αναφέρει σήμερα στο ΦΩΣ ο Αλέξης Βιρβίλης, ο περυσινός, αγχωμένος, πιτσιρικάς του καλοκαιριού του 2017 δεν υπάρχει πια. Τη θέση του έχει πάρει ένας εντελώς διαφορετικός Βρουσάι, ο οποίος κερδίζει με το σπαθί του θέση στο ρόστερ. Μπορεί να τα «ακούει» καμιά φορά από τους παλιότερους, να τα «ακούει» με την καλή έννοια γιατί του φωνάζουν να είναι πιο ορμητικός αλλά η ουσία είναι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του.

Για παράδειγμα στο προχθεσινό φιλικό που ο Πάρντο ήταν σαν να μην έπαιζε, έβλεπες από την απέναντι πλευρά ένα... μαμούνι που προκαλούσε συνεχώς πονοκεφάλους στην αντίπαλη άμυνα.

Αλλά και κόντρα στην Μποτοσάνι είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο. Μάλιστα τότε, ο Πέδρο Μαρτίνς έσπευσε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα να συγχαρεί τους παίκτες του Ολυμπιακού αλλά με τον Βρουσάι το έκανε χωριστά για την γκολάρα που έβαλε.

Δείτε το βίντεο: