AEK: Πρόβλημα και με Αραούχο, βελτίωση ο Στάνκοβιτς

Καλύτερα ένιωσε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης ο Τσιτσάν Στάνκοβιτς αναφορικά με τις ενοχλήσεις του στον μηνίσκο κι απομακρύνεται η περίπτωση χειρουργείου, ενώ μυικούς σπασμούς στο δεξιό τετρακέφαλο είχε ο Σέρχιο Αραούχο κι η συμμετοχή στον αγώνα με τον Βόλο θα κριθεί τις επόμενες ημέρες.

AEK: Πρόβλημα και με Αραούχο, βελτίωση ο Στάνκοβιτς

Νέα πηγή ανησυχίας από το ιατρικό δελτίο για την ΑΕΚ αφού ο Σέρχιο Αραούχο δεν κατάφερε να προπονηθεί την Πέμπτη (21/10) και η παρουσία του στο Kυριακάτικο (24/10) ματς της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Βόλο κρίνεται ως αμφίβολη.

Ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, λόγω ενός μυϊκού σπασμού στον δεξιό τετρακέφαλο και θα πάει συντηρητικά μέχρι και το Σάββατο, όταν και θα εκτιμηθεί αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στην ομάδα με την οποία η «Ένωση» ισοβαθμεί.

Αντίθετα, καλύτερα ένιωσε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον μηνίσκο εδώ και καιρό.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε επιβεβαίωσαν ένα μικρό πρόβλημα στον μηνίσκο στο γόνατό του, αλλά ο ποδοσφαιριστής είπε ότι σήμερα αισθανόταν πολύ καλύτερα και ότι μπορεί να το διαχειριστεί.

Μίλησε με τον Παντελή Νικολάου, που ήταν για αυτό το λόγο στα Σπάτα και αποφασίστηκε να συνεχίσει κανονικά και η κατάστασή του θα επανεξετάζεται.

Προς το παρόν θέμα χειρουργείου, για ριζική κι οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος, δεν υπάρχει αλλά θα φανεί από το πως θα εξελιχτεί η καταστασή του μετά και τον αγώνα με το Βόλο.

Εφόσον μπει τελικά αργότερα στο χειρουργείο, ο Στάνκοβιτς θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 25-30 ημέρες και αυτό ίσως συμβεί πριν την εκ νέου διακοπή του πρωταθλήματος για τις Εθνικές ομάδες ώστε να περιοριστεί ο αριθμός των αγώνων που θα χάσει.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη διακοπή το πρώτο ματς της ΑΕΚ είναι κόντρα στον Ολυμπιακό (21/11) για την 10η αγωνιστική της Super League, στο ΟΑΚΑ.