Υπόθεση Βαλμπουενά: Δέκα μήνες φυλακή με αναστολή στον Μπενζεμά πρότεινε ο Εισαγγελέας!

Ο Γάλλος Εισαγγελέας πρότεινε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή στον Καρίμ Μπενζεμά για την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά.

Υπόθεση Βαλμπουενά: Δέκα μήνες φυλακή με αναστολή στον Μπενζεμά πρότεινε ο Εισαγγελέας!

Οι πληροφορίες από την Γαλλία αναφέρουν τις τελευταίες ώρες ότι δεν αποκλείεται ακόμα και την Παρασκευή (22/10) να έβγαζε το τελικό πόρισμα το δικαστήριο για την υπόθεση Βαλμπουενά – Μπενζεμά και τις κατηγορίες που βαραίνουν τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ότι είχε ρόλο μεσάζοντα στον εκβιασμό του άσου του Ολυμπιακού για ένα «sex tape».

Την Πέμπτη (21/10) ο Εισαγγελέας πρότεινε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή και πρόστιμο 75 χιλιάδων ευρώ στον Μπενζεμά, καθώς θεωρεί ότι είχε πλήρη επίγνωση της υπόθεσης και ό,τι έκανε, το έκανε έχοντας σκοπό και δόλο.

Ουσιαστικά ο Εισαγγελέας αναγνωρίζει την ενοχή του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ζήτησε να τιμωρηθεί με αρκετά ελαφρυντικά.

Για τον Μουσταφά Ζουαουί που κατηγορείται ότι ήταν ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης, πρότεινε 4ετή κάθειρξη και 15 χιλιάδων ευρώ πρόστιμο, για τον Αξέλ Ανγκό που υπέκλεψε το βίντεο πρότεινε 18 μήνες φυλακή δίχως αναστολή και 15 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο, ενώ για τον τρίτο κατηγορούμενο (Γιουνές Ουάς) πρότεινε επίσης 18μηνη φυλάκιση χωρίς αναστολή και 5.000 ευρώ πρόστιμο.

Για τον Καρίμ Ζενατί που ήταν ο κολλητός του Μπενζεμά πρότεινε δύο χρόνια φυλάκιση!