Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με τον Χατζηγιοβάνη

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός Τάσος Χατζηγιοβάνης ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο και έμεινε εκτός προπόνησης, αλλά υπάρχει η αισιοδοξία πως θα παίξει το Σάββατο (23/10) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με τον Χατζηγιοβάνη

Προληπτικά εκτός προπονητικού προγράμματος έμεινε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης λόγω ενόχλησης στο ισχίο από την σημερινή (21/10) προπόνηση.

Ο παίκτης υποβάλλεται ωστόσο σε θεραπεία και αναμένεται να είναι στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (23/10) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από εκεί και πέρα, μέρος του προγράμματος της προπόνησης του Παναθηναϊκού έκαναν οι Ραμόν Πασκάλ Λούντκβιστ και Γιασίν Αγιούμπ και ατομικό οι Φεντερίκο Μακέντα, Δημήτρης Κουρμπέλης και Ούφε Μπεκ.

Με προσήλωση στην τακτική διεξήχθη εξάλλου η προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιελάμβανε προθέρμανση, «κορόιδο», παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο με μικρές εστίες, τακτική και εξάσκηση στα τελειώματα.