Ιωνικός: Πρόβλημα και με Κάνιας

Ένα ακόμη πρόβλημα στον Ιωνικό ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο το Σάββατο (23/10, 18.15). Ο Κάνιας έκανε ατομικό λόγο ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Ιωνικός: Πρόβλημα και με Κάνιας

Με πρωινή προπόνηση συνέχισε η ομάδα του Ιωνικού την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο (23/10, 18:15) για την 7η αγωνιστική της Super League. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Νίκαιας δούλεψαν υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού πάνω στην τακτική.

Για τον τεχνικό του Ιωνικού προέκυψε ένα ακόμη ζήτημα ενόψει Περιστερίου. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν ο Ρεϊνάλντο Λένις και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, οι οποίοι είναι φυσικά τραυματίες και δεν υπολογίζονται.

Θέμα όμως προέκυψε και με τον Χοσέ Κάνιας. Ο έμπειρος μέσος της ομάδας του Ιωνικού προπονήθηκε ατομικά λόγω ενόχλησης στον προσαγωγό. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

Αύριο Παρασκευή (22/10) οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού θα προπονηθούν το απόγευμα στις 17:00, ενώ νωρίτερα θα υποβληθούν σε τεστ Covid19. Μετά το τέλος του προγράμματος της Παρασκευής (22/10) θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Να θυμίσουμε πως ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός είναι υποχρεωμένος να αλλάξει την άμυνά του, αφού εκτός του Τσιγκρίνσκι, ο οποίος είναι τραυματίας και δεν έπαιξε κόντρα στον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά θα είναι εκτός και ο Σάντσες, ο οποίος αποβλήθηκε κόντρα στον ΠΑΟ και θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα του Σαββάτου στο Περιστέρι.