Μπαράλες για Παναθηναϊκό: «Ας ελπίσουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε» (vid)

Ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, Χερόνιμο Μπαράλες βραβεύτηκε για την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Τι είπε ο Αργεντινός άσος για τον ματς με τον Παναθηναϊκό.

Μπαράλες για Παναθηναϊκό: «Ας ελπίσουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε» (vid)

Ο Μπαράλες αναδείχθηκε ύστερα από ψηφοφορία των φιλάθλων στο asterastripolis.gr ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Αστέρα στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League και βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση.

Δείτε το video με τη βράβευση και τις δηλώσεις του Μπαράλες, καθώς και φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή του Αστέρα με την πλακέτα από την επιχείρηση Badounas Jewelry.

«Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε και ιδιαίτερα εκείνους που ήρθαν στη Ριζούπολη και μας βοήθησαν στον εκτός έδρας αγώνα. Ευτυχώς κερδίσαμε και γυρίσαμε στην Τρίπολη με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το σημαντικότερο είναι πως η ομάδα πήρε μια νίκη. Μας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας και πετύχαμε ένα γκολ. Θα μπορούσαμε να είχαμε και περισσότερους βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή κατάσταση. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είναι από τις πιο δυνατές ομάδες, αλλά και εμείς εδώ στην έδρα μας έχουμε σκληρή ομάδα. Θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και στο τέλος ελπίζω να πανηγυρίσουμε τη νίκη», τόνισε ο επιθετικός της ομάδας της Τρίπολης, Χερόνιμο Μπαράλες.