Νίτσου: «Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου και ο Ραζβάν θα αναλάβουν την Ντινάμο. Έτσι μου είπε…»

Ο 60χρονος παλαίμαχος τερματοφύλακας Γκεόργκε Νίτσου αποκάλυψε τα σχέδια των Μιρτσέα και Ραζβάν Λουτσέσκου για την Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Νίτσου: «Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου και ο Ραζβάν θα αναλάβουν την Ντινάμο. Έτσι μου είπε…»

Τι κι αν ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ και το πατέρας του, Μιρτσέα, στην τεχνική ηγεσία της Ντιναμό Κιέβου. Αμφότεροι έχουν στόχο να επιστρέψουν στην Ρουμανία και να αναλάβουν την Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Αυτό αποκάλυψε ο 60χρονος παλαίμαχος τερματοφύλακας Γκεόργκε Νίτσου, σε δηλώσεις του στην ρουμανική ιστοσελίδα «Digi Sport».

«Γνωρίζω τον Μιρτσέα από το κολέγιο. Θα σου πω κάτι, ίσως δεν χρειάζεται καν, θα αναλάβει τη Ντινάμο! Ο Μιρτσέα και ο γιος του, Ραζβάν. Ας χτιστεί το γήπεδο και αυτό θα συμβεί, έτσι μου είπε, ότι θέλει να κάνει αυτό το βήμα, ότι σκέφτεται, αλλά το γήπεδο πρέπει να χτιστεί», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου είναι ο μόνος που μπορεί να ηγηθεί αυτού του συλλόγου, γιατί αυτός, όλη του τη ζωή, το έχτισε. Έχτισε, δεν γκρέμισε! Επιπλέον, αν επέστρεφε στο σπίτι, επειδή η Ντινάμο ήταν το σπίτι του, ο Μίρτσεα θα ήταν σαν μαγνήτης, θα προσέλκυε πολλούς ισχυρούς ανθρώπους από οικονομική άποψη. Ο Μίρτσεα Λουτσέσκου είναι ο παγκόσμιος πρεσβευτής του ρουμανικού ποδοσφαίρου».