Ρούμπεν Σεμέδο: Ξεκίνησε προπονήσεις...

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μετέβη στην πατρίδα του, την Πορτογαλία, και ξεκίνησε προπονήσεις στην έδρα της Εστρέλα με τον γυμναστή Κριστοβάο Καράο για να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση.

Ρούμπεν Σεμέδο: Ξεκίνησε προπονήσεις...

Στην πατρίδα του, την Πορτογαλία, μετέβη ο Ρούμπεν Σεμέδο προκειμένου να κάνει προπονήσεις και να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση. Ο 27χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο «Jose Gomes» της Εστρέλα, η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας.

Η τελευταία «ανέβασε» στον λογαριασμό της στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία του Ρούμπεν Σεμέδο μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου, Αντρέ Ζεράλδες, ενώ εν συνεχεία ο Πορτογάλος στόπερ φόρεσε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ξεκίνησε να γυμνάζεται υπό την καθοδήγηση του Πορτογάλου γυμναστή, Κριστοβάο Καράο.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκε ο Σεμέδο με την φανέλα του Ολυμπιακού ήταν στις 10 Αυγούστου στο παιχνίδι με αντίπαλο την Λουντογκόρετς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Δείτε την ανάρτηση της Εστρέλα: