ΟΦΗ: Νοκ άουτ ο Ουές για δύο μήνες

Πλήγμα με Ουές στον ΟΦΗ. Ο διεθνής ακραίος μπακ χαφ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες.

ΟΦΗ: Νοκ άουτ ο Ουές για δύο μήνες

Ένα ακόμη πρόβλημα για τον ΟΦΗ και τον Νίκο Νιόπλια. Ο διεθνής άσος της ομάδας του Ηρακλείου, Ουές θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες!

Ο 23χρονος ακραίος μπακ χαφ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της εθνικής ομάδα της Συρίας με τον Λίβανο. Επέστρεψε στο Ηράκλειο, δεν έπαιξε φυσικά με τον Παναιτωλικό την Κυριακή ωστόσο όπως φάνηκε από τις εξετάσεις έχει υποστεί θλάση του μακρού προσαγωγού στο δεξί πόδι.

Σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση θα μείνει εκτός δράσης για 6-8 εβδομάδες, ενώ θα υπάρξει επανεκτίμηση σε έναν μήνα από τώρα.

O Ουές, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες καλείται στην Εθνική ομάδα της Συρίας, αποτέλεσε μια από τις βασικές επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή στα ματς που είχαμε στην τελευταία διακοπή του πρωταθλήματος. Τόσο στο ματς κόντρα στην Νότια Κορέα, όπου η Συρία ηττήθηκε με 2-1, όσο και στην ήττα από το Λίβανο (2-3), έπαιξε και τις δυο φορές σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο.

Δυστυχώς για τον παίκτη και τον ΟΦΗ στον τελευταίο αγώνα με το Λίβανο έγινε η ζημιά και έτσι ο ακραίος αμυντικός αναμένεται ουσιαστικά να γυρίσει στο τέλος της χρονιάς.