Ο Μιράντα και το “πάντρεμα” Σισέ – Βούκοβιτς

Ποια τα δεδομένα στην παρούσα φάση για το κέντρο της άμυνας. Ποιοι θα έπαιρναν φανέλα βασικού αν είχε αύριο επίσημο ματς ο Ολυμπιακός.

Ο Μιράντα και το “πάντρεμα” Σισέ – Βούκοβιτς

Μιράντα – Νικολάου επέλεξε χθες στο φιλικό με την Σιντ Τρούιντεν ο Πέδρο Μαρτίνς. Ένα δίδυμο που αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα απέναντι στους σαφέστατα πιο έτοιμους ποδοσφαιριστές της βελγικής ομάδας που ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα το πρωτάθλημα.

Αν αύριο πάντως είχε επίσημο παιχνίδι ο Ολυμπιακός, ο Πορτογάλος τεχνικός θα επέλεγε Σισέ και Βούκοβιτς. Τους έχει δοκιμάσει αρκετές φορές στις προπονήσεις, προσπαθεί να τους “παντρέψει”, τους έβαλε μαζί και στο φιλικό με την Έουπεν και λογικά θα τους δούμε και το Σάββατο με την Γκενκ.

Σε αυτή την εξίσωση, όπως διαπιστώσατε, δεν υπάρχει πουθενά ο Ένγκελς. Ένας Ένγκελς πάντως που ευρισκόμενος στο Βέλγιο δείχνει να είναι πιο ορεξάτος. Ένας από τους λόγους φυσικά είναι η παρουσία της οικογένειάς του, την οποία βλέπει στα φιλικά, αλλά και στα ρεπό της ομάδας.

Αυτό δεν σημαίνει πάντως ότι ο Ένγκελς θα είναι την 1η Σεπτεμβρίου στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Εκείνο που έχει σημασία να τονίσουμε είναι ότι στην παρούσα φάση το προβάδισμα δείχνουν να το έχουν οι Σισέ και Βούκοβιτς για το κέντρο της άμυνας. Αν έπιανε λιμάνι ο Μεριά, τότε το πιθανότερο θα ήταν να προσπαθήσει ο Μαρτίνς να ταιριάξει τον Τυνήσιο με τον Σισέ.

Όσο για τον Μιράντα; Δείχνει ακόμη να ψάχνει τα πατήματά του. Αντιμετώπισε προβλήματα στο φιλικό με τη Σιντ Τρούιντεν, αλλά ας τον δούμε και το επόμενο διάστημα. Μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα. Μην ξεχνάμε ότι βρίσκεται μόλις μία εβδομάδα στον Ολυμπιακό. Σίγουρα μέχρι στιγμής δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί ακόμη στη νέα του ομάδα.