Αστέρας Τρίπολης: MVP ο Μπαράλες

Οι φίλοι του Αστέρα Τρίπολης ψήφισαν τον Χερόνιμο Μπαράλες ως τον κορυφαίο της ομάδας, στην εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Αστέρας Τρίπολης:  MVP ο Μπαράλες

Ο Αστέρας Τρίπολης με γκολ του Χερόνιμο Μπαράλες κέρδισε το Σάββατο στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Οι φίλοι της ομάδας του Αστέρα ψήφισαν για τον κορυφαίο της αναμέτρησης στο ματς της Αθήνας και MVP βγήκε και ο σκόρερ Μπαράλες. Ο Αργεντινός άσος του Αστέρα Τρίπολης συγκέντρωσε το 41% των ψήφων των φίλων της αρκαδικής ομάδας. Ακολούθησε ο Βαλιέντε με 17% και οι Τσιφτσής, Σανταφέ με 11%.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

«BADOUNAS MVP Of The Match ο Jeronimo Barrales

Ο Jeronimo Barrales αναδείχθηκε BADOUNAS MVP Of The Match του ΑΣΤΕΡΑ για την εμφάνισή του στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021 με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο διαγωνισμός για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του ΑΣΤΕΡΑ στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης ολοκληρώθηκε. Ο Jeronimo Barrales αναδείχθηκε από τις ψήφους των φιλάθλων ως ο BADOUNAS MVP Of The Match.

Θυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ που στο τέλος της σεζόν 2021-2022 θα έχει αναδειχθεί τις περισσότερες φορές πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του αγώνα, θα βραβευτεί από την επιχείρηση Badounas Jewelry με ένα ξεχωριστό δώρο».