Μάντζιος: «Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα με μεγάλες απαιτήσεις»

Ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος μίλησε για άγχος και πίεση, ωστόσο ξεκαθάρισε πως «όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα με μεγάλες απαιτήσεις».

Μάντζιος: «Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα με μεγάλες απαιτήσεις»

Αγχωτική χαρακτήρισε τη νίκη του Άρη στη Λαμία ο Άκης Μάντζιος.

«Πρώτα απ’ όλα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ σημαντική νίκη που κάναμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι εξ αρχής, το γνωρίζαμε. Μπήκαμε θα έλεγα αρκετά καλά με στόχο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Τα καταφέραμε! Φαίνεται ότι η ομάδα έχει πάρα πολύ άγχος. Υπάρχει μεγάλη πίεση για το αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, ειδικά προς το τέλος να κάνουμε πολύ εύκολα λάθη και να δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Είχαμε όμως και τις πιθανότητες και τις ευκαιρίες και τη μεγάλη επέμβαση του αντίπαλου τερματοφύλακα στη φάση με τον Γκάμα να μπορέσουμε να κάνουμε το 2-0 και να είναι πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς στο τέλος. Συγχαρητήρια. Θα ξεκουραστούμε και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι.

Οι Ματίγια, Τζέγκο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Είχαμε ισορροπία στο κομμάτι του κέντρου. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την απόδοση και των δύο. Σίγουρα ο Τζίμι είναι ένας παίκτης που ταλαιπωρήθηκε με τα ταξίδια στην εθνική του ομάδα. Ο Ματίγια είναι ένας κομβικός παίκτης για την ομάδα μας, ο οποίος δεν είχε αρκετά παιχνίδια και λεπτά συμμετοχής μέχρι τώρα.

Υπάρχει αρκετή πίεση στην ομάδα. Υπάρχει μεγάλο άγχος για το αποτέλεσμα. Νομίζω αυτό είναι ξεκάθαρο και φάνηκε και σήμερα σε διαστήματα του παιχνιδιού. Ήταν δύσκολη η εβδομάδα. Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα με μεγάλες απαιτήσεις. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει πάρα πολύ και ευελπιστούμε να έχουμε την ίδια συνέχεια και στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Να μπορέσουμε να πάρουμε ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα για να μπορέσει η ομάδα να απελευθερωθεί και να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο με μεγαλύτερη διάρκεια», τόνισε ο προπονητής του Άρη.