Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: Χωρίς οπαδούς των «πράσινων»

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης εξέδωσε ανακοίνωση, θυμίζοντας πως δεν θα διατεθούν εισιτήρια για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, στον αγώνα του Σαββάτου (23/10).

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: Χωρίς οπαδούς των «πράσινων»

Ο Αστέρας Τρίπολης ενημέρωσε ότι δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας στη σαββατιάτικη (23/10) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε πως κάτι ανάλογο συνέβη και στις αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ ενώ το ίδιο θα συμβεί και στο ματς με τον Ολυμπιακό, όταν ο πρωταθλητής παίξει στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για τα εισιτήρια της Σαββατιάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»:

«Δικαίωμα εισόδου στον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την 7η αγωνιστική αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022, το Σάββατο (23/10, 20:30) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Για την είσοδο στο γήπεδο απαραίτητη είναι η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και για τους εντός έδρας αγώνες με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ της σεζόν 2021-2022, δεν εκδίδονται μεμονωμένα εισιτήρια για τους φιλάθλους».

Στην Τρίπολη πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, πήραν αυτή την απόφαση, γιατί όπως έχουν εξηγήσει δεν θέλουν να κινδυνεύσει η ομάδα με τιμωρία της έδρας.