Νικολαΐδης: «Εγώ στη θέση του Μάνταλου θα έφευγα από την ΑΕΚ»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για τον Πέτρο Μάνταλο και είπε πως εάν ήταν στη θέση του θα έφευγε από την ΑΕΚ.

Νικολαΐδης: «Εγώ στη θέση του Μάνταλου θα έφευγα από την ΑΕΚ»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στην κριτική που δέχεται ο Πέτρος Μάνταλος στην ΑΕΚ. Μιλώντας στην εκπομπή της NOVA «Monday FC», είπε πως εάν ήταν στη θέση του αρχηγού της ΑΕΚ, Πέτρου Μάνταλου θα έφευγε.

«Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που ο Μάνταλος δεν παίζει. Δεν υπάρχει κανείς να ενώνει την άμυνα με την επίθεση σαν τον Μάνταλο. Είναι εξωπραγματικό αυτό, όχι προπονητικά, η αντίδραση του κόσμου, αυτά που ακούμε για τον Μάνταλο. Λες και δεν ξέρει κανείς μπάλα από τους προπονητές και από εμάς που λέμε ότι κάποιοι είναι καλοί παίκτες.

Αυτό ψυχολογικά μπορεί να επηρεάζει τον Μάνταλο χρόνια τώρα. Τι να κάνει κάποιος παίκτης για να αποδείξει ότι είναι καλός. Εγώ στη θέση του Μάνταλου θα έφευγα από την ΑΕΚ. Θα έφευγα, να έκανε κάτι τέτοιο σαν τον Πέλκα. Έπρεπε να φύγει να πάρει λίγο αέρα. Για κάποιο λόγο όταν χάνει η ΑΕΚ πρέπει να φταίει ο Μάνταλος» ανέφερε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Για το ματς με τον Ατρόμητο είπε:

«Από το παιχνίδι μου έκανε εντύπωση και ο Τσούμπερ, ήταν το χειρότερό του παιχνίδι, δεν ήταν καθόλου καλός, αλλά δικαιούται ο άνθρωπος. Το να έχεις Μάνταλο, Τσούμπερ, Λιβάι και Αραούχο, πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα το βρουν».